Az iskolagyümölcs 1-6. osztályos tanulók célcsoportján felül, már a 7.-8. osztályos tanulók is bevonásra kerültek a Czinagro Farm jóvoltából

Az iskolagyümölcs 1-6. osztályos tanulók célcsoportján felül, már a 7.-8. osztályos tanulók is bevonásra kerültek a Czinagro Farm jóvoltábólCégünk profiljához szorosan kapcsolódik a társadalmi felelősségvállalás, kötelességünknek érezzük , hogy hasznosat cselekedjünk társadalom számára, így kiemelten fontos közfeladatnak tekintjük a közétkeztetés megújítását, egy egészségesebb, korszerű táplálkozás bevezetését. Valljuk, hogy a gyerekkorban kialakított táplálkozási szokások és ismeretek rendkívül meghatározóak a későbbiekre, sokszor az egész felnőtt életre nézve is, hiszen a helyes ételválasztás, az étkezési ritmus, az ízlés kialakulása valamint a táplálkozási minták és a táplálkozási magatartás rögzülése mind erre az életkorra tehető. 

                                                                                                                                                  Felelős vállalatként felismertük, hogy nem hagyhatjuk pusztán az államra a fontos kollektív érdekek képviseletét, védelmét, a társadalmi problémák megoldását, ezért az idei 2014/15. tanévben a Czinagro Farm Kft. lehetővé tette a partneriskolái számára, hogy az Iskolagyümölcs-programban, a kibővített célkorosztályon felül, 7-8 osztályos tanulók is ingyen részesüljenek a heti rendszerességgel folyó almakiosztásban.