Sziasztok gyerekek!

Sziasztok gyerekek! Hallottatok már az egyik legerősebb szuperhősről, Immunrendszer kapitányról? Ő az aki nap, mint nap megvéd a betegségeket okozó baktériumoktól és vírusoktól. Immunrendszer kapitány tesz erőssé, széppé és egészségessé. Mint minden szuperhősnek, neki is megvan a maga gyengéje, az ő saját kriptonitja, mégpedig az egészségtelen táplálkozás. Ahhoz hogy Immunrendszer kapitány jól tudjon harcolni a bacik, vírusok, betegségek ellen, vitaminokra van szüksége, ezért Nektek is segítenetek kell neki!  Minden nap fogyasszatok friss zöldséget, gyümölcsöt, mivel tele vannak vitaminokkal. Tegyétek egyre erősebbé Immunrendszer kapitányt!

 

Mi az iskolagyümölcs-program célja?

Hogy a tanév idején is minden nap fogyasszatok friss, vitaminokkal teli gyümölcsöt és zöldséget, mindezt teljesen ingyen az Európai Uniónak köszönhetően.

 

Miért hasznos, ha  mindennap eszel gyümölcsöt és zöldséget?Sziasztok gyerekek!

Mert a zöldségek, gyümölcsök telis-tele vannak olyan vitaminokkal, amikre a szervezetnek, immunrendszernek szüksége van, hogy ne legyetek betegek és fáradtak. Ha naponta esztek gyümölcsöt és zöldséget, egészségesek és energikusak lesztek, jól fogtok aludni, gyorsabban tudtok tanulni, hogy több időtök legyen játszani. Képesek lesztek gyorsabban futni, focizni, fogócskázni, sőt az órákon is jobban oda tudtok figyelni.

 
Miért jó, ha 100% gyümölcslevet isztok?

Mert sokkal finomabb, igazi gyümölcs íze van és több benne a vitamin. Nincs benne tartósítószer és cukor, így a fogaid is tartósan szépek maradnak.